MUSEUMSFORENINGENS FORÅRSUDFLUGT ER UDSAT

På grund af den nuværende situation med Covid-19, er vi i bestyrelsen blevet enige om at udsætte den planlagte forårsudflugt d. 16. Maj.

Vi arbejder på at gennemføre udflugten senere på året, forventeligt i August, men vi har på nuværende tidspunkt ikke en bekræftet dato fra Alsted turistfart og Arbejder Museet, så snart vi

har dette på plads vil vi vende tilbage med den endelige dato.

GENERALFORSAMLINGEN ER AFLYST!

På baggrund af den aktuelle situation med coronavirus, har Museumsforeningens bestyrelse valgt at udsætte den planlagte generalforsamling d. 19. Marts indtil der er faldet ro på hele situationen,hvorefter en nyt  tidspunkt vil blive annonceret.

OMVISNING I SCT. BENDTS KIRKE
Mandag d. 16. marts kl. 19
Kirsten Henriksen fortæller den spændende historie om Nordens første teglstenskirke. Det er historien om det første kloster fra ca. 1080, der dengang lå uden for landsbyen Ringsted. Det er også historien om, hvordan klosteret overgik til benediktiner-munkene. Kirken var dermed klosterkirke, og udgjorde nordfløjen af klosteret. Klosterbygningerne forsvandt helt ved byens store brand i 1806.

MUSEUMSFORENINGENS FORÅRSUDFLUGT

Så er programmet for museumsforeningens forårsudflugt klar. Denne gang til nogle spændende steder i hovedstaden

nemlig Grundvigskirken, Arbejdermuseet og Amager Skibakke.

SE DET FULDE PROGRAM HER