DEN GAMLE BIOGRAF

Har du besøgt Ringsted Museum og Arkivs nyindrettede biografhjørne ?

Ringsted Arkiv har en fin samling af film med folk fra Ringsted. Der er Ringsted Minder og kolonihave-fortællinger og eksotiske klip fra Ringsted Turistforening, der lokker turister til byen. Der er film om store begivenheder, som dengang Sønder Park Skolen blev indviet og film om byens virksomheder. Se bl.a. klip fra RIMAS og film som denne fra Andels-Osteriet. De gamle film er overspillet til digitalt medie og bliver vist i sammen-hæng uden indlagte

pauser i den nyindrettede biograf på museet.

INTROUDSTILLINGEN RINGSTED - KORT FORTALT

Udstillingen er en komprimeret introduktion til Ringsted by og de mennesker, der bor her. Du kan opleve kirkebranden i virtual reality, byen vokse på TV-skærmen og middelalder-mord i tegneserieform på væggene. Fortællingen om Ringsted handler også om byens rige foreningsliv og nye driftige erhvervsvirksomheder. Byen er langsomt vokset - både med 70’ernes tyrkiske indvandring og 2000’ernes hovedstads pendlere, der nyder godt af provinsbyens ro og nærhed.

SE VIDEOEN NEDENFOR