DANNEBROGS 800-ÅRS JUBILÆUM

Og Storskærmsdage på torvet i Ringsted

Fredag d. 14. og Lørdag d. 15. Juni

SE DET DETALJEREDE PROGRAM HER!

Åben udgravning ved Knudslund torsdag den 27. juni kl. 16.00-18.00!

Kom og se de nye spændende fund og hør historierne fra udgravningerne ved Knudslund. Nu arbejder vi ca. 300 meter syd for gården Knudslund på marken lige nord for motorvejens rasteplads. Udgravningen er konklusionen på en forundersøgelse, som blev foretaget allerede i 2009. Vi regner med at kunne fremvise hustomter fra jernalderen og bondestenalderen, hvor af mindst en kan være en brandtomt.

Parkering kan finde sted på gården Knudslund (jordemodervej 37, Ringsted) med adgang over den bagvedliggende mark. Terrængående sko kan anbefales, da der ikke er anlagt nogen vej dertil. Mødestedet på marken vil være markeret med Museum Vestsjællands flag, hvor vi vil hente besøgende til en guidet tur rundt på felten.

SE MØDESTEDET PÅ KORTET NEDENFOR